Hvordan køber man en Garment Steamer?

- 2021-09-15-

Først: skal se hjertet, der hænger varm maskine - varmelegeme

Ligesom hjertet i computeren er CPU'en, har vores strygemaskine også et hjerte, det vil sige strygemaskinevarmeren. En god varmelegeme er aluminium varmelegeme, så levetiden er lang, mindst mere end 10 år. For nogle billige strygemaskiner er det meste af varmelegemet lavet af kobber, hvilket reducerer omkostningerne, men ulempen er kort levetid, langsom varmeledning, ujævn damp og en række problemer.

For det andet: vælg de funktioner, du ønsker

Mange dampstrygemaskiner har ikke kun strygefunktion, men har også rense- og rensefunktioner. At købe en multifunktionel dampstrygemaskine er et godt valg, men vær også opmærksom på, om dampstrygemaskinen har multi-stall dampjustering Indstillinger. Multi-gear justering, vil gøre tøjstrygning, nem og nem at betjene i et trin.

Steam Garment Steamer i brug, vil der ofte være dryppende fænomen påvirke strygeeffekten, vælg en damp Garment Steamer kan forhindre kondensvand er et godt valg, men også være opmærksom på strygebørstens design, opsætte urimelig strygebørste, evt. ridse stoffet, mens strygning også har et dødt hjørne. Om vandbeholderen har et rent filterdesign, om værtsdræningsdesignet er meget vigtigt, kan effektivt forhindre tilsmudsning af varmegryden, forbedre maskinens levetid.